Vegan Temple Bar Amsterdam

Over ons

Vegan Temple Bar is een restaurant dat een breed aanbod aan heerlijke gerechten serveert in een prettige omgeving. Wij hebben een passie voor goed eten, de lokale gemeenschap en het delen van onze liefde voor eten.

Als familiebedrijf zijn mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers het hart van ons bedrijf. Daarom focussen we op persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens - wij weten zeker dat je weer terugkomt!

Сhoose what you like

Bij Vegan Temple Bar zijn we gepassioneerd over veganistisch eten en het creëren van een warme en uitnodigende sfeer voor onze gasten. We geloven dat gezond eten niet ten koste hoeft te gaan van smaak of plezier, en we zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit veganistische gerechten.

Onze missie is om een unieke eetervaring te bieden die niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Onze gerechten zijn gemaakt met de meest verse ingrediënten en met liefde en zorg bereid door onze ervaren koks. We streven ernaar om een menu te bieden dat rijk is aan voedingsstoffen en vitamines, en dat tegelijkertijd een feest voor de smaakpapillen is.

Bij Vegan Temple Bar geloven we ook in een warme en gastvrije sfeer. We willen dat onze gasten zich welkom voelen en genieten van hun tijd bij ons. Onze medewerkers zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het creëren van een aangename en ontspannen sfeer.

Als je op zoek bent naar heerlijke veganistische gerechten en een gezellige sfeer, ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en ervaar zelf wat Vegan Temple Bar te bieden heeft.

Vegan Temple Bar
Lange Leidsedwarsstraat 17
Amsterdam 1017NE, Netherlands
contact @ vegantemplebar.nl

Copyright 2025 Foodhost. All Rights Reserved